Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΑΣ.


ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
Ενημερώνομε ότι από σήμερα 23/6 μέχρι και 2/7 ξεκινά ο δεύτερος διαγωνισμός μας.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
1. Μας ενδιαφέρουν στιγμές από τη ζωή σας. (διακοπές, τοπία, φωτογραφίες φυτών, κατοικίδιων κλπ)
2. Στις φωτογραφίες όπου φαίνονται πρόσωπα η παιδιά η σελίδα και οι Εκδόσεις μας δεν φέρουν καμία ευθύνη.
3.Το κάθε μέλος μας μπορεί να ανεβάσει μέχρι και 3 φωτογραφίες οι οποίες μπορεί να αφορούν μια κατηγορία η και περισσότερες.
4.Οι φωτογραφίες οι οποίες δεν θα πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια δεν θα λαμβάνονται υπόψη για τον διαγωνισμό.
5.Ο νικητής θα αναδειχθεί από τον αριθμό των μελών που θα κάνουν like στη φωτογραφία του και από την απόφαση της κριτικής επιτροπής η οποία θα αποτελείται από δυο άτομα για ομαλότερη διεξαγωγή του διαγωνισμού.
6. Θα επιλεχθούν οι τρείς καλύτερες φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία (τοπία, φυτά, ζωικό βασίλειο, πρόσωπα κλπ). Διατηρούμε το δικαίωμα να μην επιλέξομε φωτογραφίες για τις πιο πάνω κατηγορίες.
Η φωτογραφία που θα επιλεχθεί από τα Α' Βραβεία θα μπει σαν εξώφυλο στο γκρουπ μας και θα ανακοινωθεί επίσης στην σελίδα του περιοδικού Ζωή και Τέχνη (https://www.facebook.com/groups/860403473993359/) και στην σελίδα των Εκδόσεων Ζωή και Τέχνη (https://www.facebook.com/groups/1231243023601405/) όπως και στα γκρουπς ART INTERNATIONAL (https://www.facebook.com/groups/humanityinternational/) και LETTERS AND ARTS COMPETITIONS (https://www.facebook.com/groups/lettersandartscompetitions/).
Οι φωτογραφίες που θα επιλεχθούν για το Α', το Β' και Γ' Βραβείο ανα κατηγορία θα ανακοινωθούν επίσης στις πιο πάνω σελίδες.
Θα θέλαμε να ενημερώσομε τα μέλη μας ότι στόχος μας είναι η προβολή των μελών μας και της ενασχόλησης τους με την φωτογραφία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι' αυτό οι διαγωνισμοί μας θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν αναλόγως της συμμετοχής σας.
Σας ευχαριστούμε!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου