Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ.


  
 
 
 

Στιγμιότυπα απο την απονομή του 4ου διαγωνισμού των Πανελλήνιων Λογοτεχνικών Βραβείων Χριστόδουλος και Μαρία Πετρίδη που έγινε στις 16/03/2019 στην Παλιά Ηλεκτρική Πάφου.
Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή, την κ. Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, την κ. Μαρία Ολυμπίου και τον κ. Κώστα Βολάκη για την αξιολόγηση των έργων.
Θερμές ευχαριστίες στην εκπαιδευτικό κ. Γιώτα Στέλιου για την διόρθωση των κειμένων.
Ευχαριστούμε επίσης την ορχήστρα και την χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάφου, τους μουσικούς κ. Στέλιο Στυλιανού, κ. Γεωργία Αλεξίου και κ. Δήμητρα Αντωνίου καθώς και τον Δήμο Πάφου για την παραχώρηση του σχήματος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αντίτυπα των βραβευμένων βιβλίων δόθηκαν ως δωρεά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάφου και την Πετρίδειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γεροσκήπου. Τα βιβλία παρέλαβαν ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Δήμαρχος Γεροσκήπου κ. Μιχάλης Παυλίδης.
Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν χορηγίες προς δώδεκα  Φιλανθρωπικά Ιδρύματα ως μέρος της προσφοράς του Πετριδείου Ιδρύματος προς την πόλη της Πάφου.
Εκ μέρους του Πετριδείου Ιδρύματος και των Εκδόσεων Ζωή και Τέχνη ευχαριστούμε επίσης θερμά τους συγγραφείς που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό μας καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου